Service

Bizbike werd opgericht in 2014 door Louis Vanhove als dochteronderneming van de firma Mooof nv. Sinds het ontstaan hebben we bij Bizbike de ambitie om iedereen in beweging te brengen en in beweging te houden. Ons doel: samen de fietsmobiliteit in België verbeteren en dit moeiteloos voor zowel de werkgever als de werknemers. Bovendien is fietsen gezond en het is goed voor je conditie.

Wij geloven in de vele voordelen van de fiets en de positieve impact op het bedrijf, de werknemers en het milieu. Minder CO2-uitstoot (tot wel 600 (!) kg minder wanneer de werknemer binnen een straal van 5 km woont), files vermijden, werknemers komen op tijd en de fiscale voordelen zijn maar enkele pluspunten. De meerwaarde van onze elektrische fietsen binnen elk bedrijf: gezonde en gemotiveerde werknemers, een positief bedrijfsimago en een milieuvriendelijk mobiliteitsbeleid waar de planeet ons dankbaar voor is. Klinkt goed, toch?
We focussen ons steeds op het totaalpakket voor elke fietser. Zowel gebruiksvriendelijke elektrische fietsen als een optimale service na-verkoop voor elke klant zijn voor ons even belangrijk. Ons product past bij de noden van al onze klanten; functionele elektrische fietsen op maat van zowel bedrijven als particulieren. Inclusief duurzaam design en een hoge prijs-kwaliteit verhouding. Zo onderscheiden wij ons. Onze kernwaarden na-verkoop bestaan uit een correcte en snelle logistiek en persoonlijke service. Logistiek gezien beheren wij bij elke bestelling de volledige fietsvloot (zoals stockage), leveren we de elektrische fiets(en) thuis of op het werk. Voor de zomermaanden maken wij er onze missie van om extra in te zetten op een snelle levering, zodat elke werknemer gegarandeerd vlot naar zijn/haar werk kan fietsen. We willen elke klant de beste service bieden, aangepast aan elk product. Dankzij ons in-house ontwikkeld platform krijgt elke klant een overzichtelijke opvolging, maar kunnen ook afspraken voor onderhoud of reparatie vastgelegd worden. Ook via mail en telefonisch zijn we bereikbaar tijdens de openingsuren. Zo bieden we particulieren én bedrijven de persoonlijke en complete service die we zelf graag zouden krijgen. Wij staan telkens klaar voor jou.
Ontdek onze complete service en de meerwaarde van Bizbike binnen elk bedrijf.

Service platform

  • Meer dan 25.000 tevreden klanten trappen al naar het werk of naar huis met onze elektrische fietsen.
  • Dankzij ons team van 20 tot 35 professionals genieten onze klanten op elke plek binnen België van de 100% Full Service dienst van Bizbike.
  • Maandelijks leveren we gemiddeld 2000 elektrische fietsen. Dat zijn 77 fietsen per dag. En dat ook op zaterdag, zodat de elektrische fiets meteen op zondag -fietsdag- kan getest worden voor een ritje.

Ons team

Laurence

Lander

Krzysztof

Petra

Louis

Anton

Koert

Philippe

Maarten

Jerom

Ruben

Febe

Marlene