Het concept van Bizbike

Concept

We leggen graag de nadruk op de route die onze elektrische fietsen afleggen voor ze geleverd worden bij de klant thuis of op het werk. Elektrische fietsen van Bizbike worden in België ontworpen, getest en finaal geassembleerd.

Ontwerp van de elektrische fiets

De fiets die bij jou of je bedrijf past, begint bij de keuze van het ontwerp: een kant-en-klaar concept of een gepersonaliseerd product. Ons team van technici ontwikkelde een aantal beschikbare basisconfiguraties met oog voor design en hoogwaardig materiaal. Daarnaast kan je het product zelf aanpassen om je eigen elektrische fiets op maat samen te stellen. Zo bieden we je een persoonlijke en unieke oplossing voor je bedrijf. Voor elk wat wils dus!
Qua branding is alles mogelijk. Een fiets kan je overal ‘parkeren’. Een fiets met het logo van je bedrijf kan dus overal gespot worden en vergroot je merkbekendheid. Een elektrische fiets die ook een meerwaarde is voor de marketing van je bedrijf. Ecologischer én tegelijkertijd je brand promoten, wij helpen je daarmee.

Testdagen

Leg een dag en tijdstip vast om zelf het gemak te ondervinden van Bizbike fietsen. Tijdens de testdagen kan je verschillende modellen uitproberen en krijg je advies en ondersteuning van onze Bizbike vertegenwoordigers. Zo weet je meteen of de elektrische plooifiets, bakfiets of standaard elektrische fiets past binnen jouw bedrijf. Meteen overtuigd? Bestel je geschikte model meteen al op de testdag en wij doen de rest!

Contacteer ons om een testdag vast te leggen

Vraag hier jouw testdag aan

Logistiek

Na het ontvangen van je bestelling volgen we alles op in ons atelier om de elektrische fiets zo snel mogelijk bij jou te leveren. De eindassemblage en kwaliteitscontrole gebeurt steeds door onze eigen medewerkers. Na de montage wordt elk onderdeel grondig gecontroleerd op functionaliteit en stevigheid. We voeren testritten uit op een testparcours om te garanderen dat de fiets veilig is en het grootste rijgenot biedt. Daarnaast worden onze fietsen en materialen getest door een onafhankelijke instantie en kregen ze een certificaat van uitstekende kwaliteit.
Na de assemblage en testfases verzorgen we de stockage van de vloot. De fiets wordt van hieruit aan huis, op afspraak geleverd. We waarborgen de beste levertermijnen. Bizbike levert 6 dagen per week en onze logistieke efficiëntie is uniek in België.

Bedrijfsvoordelen

Belgische bedrijven genieten tot 120% fiscale aftrek bij de aankoop van (een vloot) elektrische fietsen en fietsaccessoires. Op aanvraag kunnen fietsaccessoires zoals fluohesjes, fietshelmen en -tassen bijbesteld worden. Je werknemers aansporen om de elektrische fiets te nemen komt dus voordeliger uit voor je bedrijf dan een vloot bedrijfswagens. Daarnaast verbetert de kwaliteit van het werkverkeer, files worden vermeden en werknemers komen fit, maar niet doodop, aan op het werk.

Voordelen voor de werknemer Voordelen voor de werkgever

Na verkoop: 100% Full Service

We garanderen telkens 100% full service na je aankoop. Onderhoud en herstellingen gebeuren steeds door Bizbike-werknemers die ter plaatse komen. Je bereikt ons via My Bizbike of ons callcenter. ‘My Bizbike’ werd ontwikkeld binnen Bizbike om in te spelen op de specifieke noden van onze klanten. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een profiel aanmaken op het plaform om te genieten van de persoonlijk en snelle service van Bizbike. Zo zijn wij je volledig van dienst!

Ontdek meer over onze complete service en het gemak van My Bizbike.